Ijs Van
De Walle

– Ambachtelijk Ijs –

Sinds 1949 wordt ons ijs gemaakt volgens het aloude recept van “Van de Walle”. In 2012 namen wij het bedrijf over en kwam het zo terug bij de Familie Van de Walle terecht. Met oog voor de nieuwste trends en rekening houdend met de wensen van onze klanten proberen wij steeds vernieuwing aan te brengen in ons assortiment. Iedereen kent natuurlijk ook onze ijswagens met het “belletje” die op zomerse dagen in heel het Waasland rondtoeren, daarnaast leveren wij ook aan restaurants en diverse kleinhandelaars. Ook in onze winkel in de Potaardestraat kan u steeds terecht als u zichzelf wil trakteren op een lekker ijsje.

Als ambachtelijk ijsproducent streven wij vooral naar kwaliteit zonder daarbij de prijzen uit het oog te verliezen. Om lekker en gezond ijs te maken, hebben we natuurlijk de beste grondstoffen nodig.
Ons ijs wordt bereid met dagverse hoevemelk met AA-garantie. Dagelijks worden er stalen genomen voor bacteriologisch onderzoek, waardoor wij ook een EG-certifiëring kunnen voorleggen, tevens voldoen we aan de hoogste norm van HACCP. Alleen kwaliteitsgrondstoffen worden toegevoegd en het ijs wordt in de beste hygiënische omstandigheden bereid.
Als kritische proever heeft u vast al gemerkt dat ons ijs een zeer vaste structuur heeft. Dat komt niet alleen de smaak ten goede, maar laat ons ook toe de ijstaarten op een mooie manier te presenteren.

– Contacteer ons –

 Potaardestraat 15 – 9140 Temse

03 771 01 17

info@ijsvandewalle.be